TROLOLOLOLOLOLOL

Pure Win http://www.youtube.com/watch?v=eNxygsLGHSQ&feature=related

Photo-fail



"Oh cool, let's take a picture of the clock when it hits 123456!"
...

Gadd2

Tree hours of "pleasure" later and my second tattoo was finished! My verion of the old say "see no, hear no, speak no evil". Very pleased with the outcome!:D



/katten

Gadd

Zie tattoo is done. Here's a pic - it did happen. The face is a little off but I'm lovin it.

Sanningen om den norska invasionen

Norge: ondska i ett nötskal. Kanske den nya axelmakten? Jag har till och med hört att det ska vara Adolfs förlovade land. Ett land där bara blåögda och blonda människor lever.  Detta är väl inget nytt? Sanningen är dock att Norge är mycket mer än bara ett land med massa ariska invånare. Allt uppstod en gång i Kukfosterfloden. För er som inte känner till detta ska jag nu förklara: Kukfosterfloden är helt enkelt norrmännens nya sätt att föröka sig. Det hela går ut på att ta svenska (ariska såklart) män som slavar. Deras uppgift är att till punkt och prickar upprätthålla och fylla på Kukfosterfloden kontinuerligt. Detta ska vara ett bot mot impotens.  De som tar ett dopp i den här floden kan vänta sig ett ariskt barn det närmaste nio månaderna. Ni kanske tycker att det här låter helt okej, men jag ska berätta för er att det är det inte.
Ni kanske minns stormen Gudrun? Ni kanske tror att det var en kollision mellan  låg- och högtryck, men jag ska nu avslöja sanningen för er. Som ni vet sedan tidigare så är norrmänens enda egenskaper att äta fullkornsbröd, bestiga berg 05:00-09:00 och hugga ner massiva skog. Gudrun var inte en storm, det var i själva verket norrmän som högg ner galet många hektar på rekordtid. Alltså: Den blåst som drog igenom södra Sverige var i själva verket norrmän som i full fast skövlade skog och samtidigt kidnappade bleka, svenska män till att arbeta som slavar vid Kukfosterfloden.
Norge försöker dock inte bara skapa en arisk nation. De försöker i själva verket fortsätta Adolfs kall att förvandla världen till vad de anser är ett ariskt paradis - fri från alla underlägsna och avvikande raser.  Här i London kan man få en hint av hur norrmännen försöker fjäska för resten av Europa. Ett tydligt exempel på detta är förstås den julgran som Oslo skänke till England. Jag behöver väl inte berätta mer, jag hoppas att ni är smarta nog att själva lista ut anledningen till den här gåvan.
Jag ska lämna er med den här informationen och hoppas att ni ser upp för Norges invasion och tar hand om er själva och era vänner.


// FRA - here I come (Pulitizerprice-nominee -2010)

asdf

Getting to bed early today in preparations for the SHIFT FROM HELL tomorrow, 12.30-01.00. Im guessing Ill be pretty damn tired tomorrow night. But its more cash and cash is king!

/Wolf

RSS 2.0